KOTIAPU

Meidän Pauliina pitää huolen että nälkää ei nähdä ja huusholli pysyy varmasti kunnossa.


Aitoa oikeaa kotiruokaa ja perinteistä pullaa: Meidän Pauliina tekee oikeaa kotiruokaa ja leipoo vaikka perinteistä "äidin tekemää pullaa". Kotona tehty Meidän Pauliinan kotiruoka on varmasti parempaa ja maukkaampaa kuin teollisessa keittiössä valmistettu ruoka. Ruokaa voidaan tehdään muutamaksi päiväksi kerrallaan asiakkaan kotona. Ruuan valmistus ei ole vain tekemistä vaan sosiaalinen tapahtuma, johon asiakas voi osallistua niin halutessa. Ruokaa tehdessä on mukava jutella ja vaihdella kuulumisia.
Pidetään koti puhtaana: Meidän Pauliina pitää kodin siistinä. Pauliina siivoaa sopimuksen mukaan asiakkaan kodin kerran viikossa tai miten sovitaan. Siivoukseen kuuluu normaali kodin siivoaminen imurointeineen, pölynpyyhkimisine ja lattianpesuineen.


Pyykin pesu, myös mattojen pesu onnistuu: Asiakkaan pyykit pestään asiakkaan pesukoneella tai Meidän Pauliina pesee pyykit kotonaan niin usein kuin sovitaan tai tarvittaessa. Kesäisin Pauliina pesee myös matot omalla laiturilla. Muistatko miltä mäntynestesaippualla pesty matto tuoksuu?

Siirry sivun alkuun